Glasbewassing

Onze werkwijze

Glasbewassing is al lang geen kwestie meer van even een ladder tegen de gevel en soppen maar. Er komt meer bij kijken. Schone ramen verhoogt de uitstraling van uw bedrijfspand. Dus ook uw bedrijf. Schoongewassen glas verlengt de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Uw ramen worden gereinigd met gedemineraliseerd water. Het voordeel van wassen met dit water is dat het streep- en vlekkeloos opdroogt.

Tijdens de uitvoering houden wij rekening met de omgeving waarin we werken. Overlast wordt tot een minimum wordt beperkt. Glasbewassing betekent ook het afwassen van de omlijstingen.

Om u de kosten van een hoogwerker te besparen gebruiken wij de  “Tuckerpool” methode. Een systeem waar met behulp van telescooplansen ramen gewassen kunnen worden tot een hoogte van 14 meter. Door dit systeem worden uw kozijnen en omlijstingen intensiever gereinigd dan tijdens het handmatig wassen.

Een helder advies

Wij ontzorgen u bij het verzorgen van de glasbewassing. Samen kijken wij altijd naar de juiste oplossing, frequentie en werkrooster. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten, namelijk glasbewassing.