Bedrijfspanden en scholen

Bedrijfspanden

Waarom investeren in een schone werkplek?

Die vraag wordt met regelmaat gesteld. De redenen om extra aandacht te besteden en te investeren in hygiëne op de werkplek zijn eindeloos.

Ziekteverzuim neemt af

Als u de werkplekken periodiek schoonmaakt krijgen schadelijke bacteriën en ander vuil minder kans. Een schone werkplek draagt bij aan een lager ziekteverzuim en lagere kosten.

Goed vanuit Arbo-overwegingen

Werkgevers investeren steeds meer in een goede en prettige werkomgeving. De Arbo-omstandigheden worden steeds belangrijker. Medewerkers brengen steeds meer tijd door achter het toetsenbord. Het vergroot de veiligheid en het werkgenot neemt toe.

Medewerkerstevredenheid neemt toe

Een goede hygiëne wordt steeds belangrijker. Ervaring leert dat wanneer er meer aandacht komt voor schone werkplekken, de medewerkerstevredenheid omhoog schiet.

Vergroot representativiteit

Een netjes en opgeruimd kantoor of werkplek zorgt voor een goede uitstraling naar buiten toe. Stel u loopt bij een bedrijf binnen en de receptie is vies en het toetsenbord zit onder de koffievlekken. Wat voor een gevoel geeft dat u?

Wat als de werkplek van de persoon met wie u een afspraak heeft ook nog eens een zooitje is? Wilt u dan met die persoon zaken doen? Het zet u op zijn minst aan het denken. Een schone werkplek vergroot de representativiteit van uw bedrijf.

Scholen

Efficiënt en hygiënisch schoon

Schone en opgeruimde onderwijsruimten komen prestaties en resultaten ten goede. Dat wist u zeker al lang. Wij maken gebruik van innovatieve materialen en machines. U spreekt uw wensen en verwachtingen met ons af en wij ontzorgen u. Van schoon en opgeruimd, tot extra dienstverlening bij calamiteiten of schoolevenementen.

Een schone school

Een eerste indruk is bepalend voor een oordeel. Ook voor leerlingen/studenten en hun ouders. Een leeg flesje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk. Ook al is de ruimte verder stof- en vlekvrij. A&S Bedrijfsdiensten werkt constant aan het verder verhogen van de kwaliteit van service en dienstverlening. We zijn flexibel en in staat snel bij te sturen waar nodig.